Hotel GeertsLees meer

Feestdagen

De familie Geerts en het personeel van Hotel-Restaurant Geerts wensen U alvast een zalig Kerstfeest en bieden U de beste wensen aan voor het jaar 2018.
Het einde van het jaar nadert alweer met rasse schreden, voor we het weten staan de Kerstdagen voor de deur. Traditiegetrouw maken we daar ieder jaar iets bijzonders van.
Samen met ons ervaren keukenteam hebben we de edelste producten uitgezocht en gecombineerd om er onvergetelijke gastronomische diners van te maken. Op Kerstavond creëren we een intieme sfeer. Met Oudejaarsavond zal de deskundige en vlotte bediening van onze zaalequipe ervoor zorgen dat we klokslag middernacht, op het sein van onze d.j., een glas Champagne kunnen heffen en aan een sfeervolle dansnacht kunnen beginnen. Wenst U toch wat te slapen, dan kan dit ook in ons hotel of een nabijgelegen b&b. Het eerste Champagne ontbijt van het nieuwe jaar zal U zich nog lang herinneren. Wij bieden u, in overleg, ook taxidienst.
Wij heten U van harte welkom met Kerstmisavond, Kerstdag of Oudejaarsavond.
Reserveren kan op 014/54.40.17.
Tot ziens en veel geluk toegewenst!
Vanwege de familie Geerts

Kerstmenu 2017
€ 75 — € 57 ingekort menu*
met aperitief en koffie, zonder aangepaste wijn
€ 99 — € 76 ingekort menu*
all-in

Aperitief met feestelijk gezelschap
Champagne Laure D’Echarmes – brut

* Tartaar van goudbrasem avocado, pompelmoes en bottarga
Tijgermelk ‘Ceviche style’, krokante quinoa
Buscareto 2016 – Verdicchio Dei Castelli Di Jesi doc – Marche — Italië

* Velouté van groene linzen uit Puy, pancetta en Mechelse koekoek

Wilde heilbot met beenmerg, aardpeer en duxelles van gele stekelzwam
Waterkers en peterseliewortel
Buscareto 2016 – Verdicchio Dei Castelli Di Jesi doc – Marche — Italië

Jonge gefarceerde hoevekalkoen uit de oven
butternut pompoen met gedroogd fruit, spruitjes en knolselder
OF
Houtskooloven geroosterde hertenkalffilet met kroketje van de schouder
butternut pompoen met gedroogd fruit, spruitjes en knolselder
Peña Aldera 2015 — Crianza — Bodegas Jalón, Rioja doc — Frankrijk

Kerststronk van huisbereide roomijs met gekarameliseerde mandarijn
Financier met pecannoten

Mokka met zoete snoepjes

Dit menu serveren wij U op 24 december om 19.30u
en op 25 december om 12.15u.
Mits reservatie is op 24 december het ingekorte menu (zonder de gerechten) mogelijk.
Keuze van het hoofdgerecht bij de reservatie meedelen.

 

Sylvestermenu 2017
€ 95 aperitief en middernacht Champagne, water en koffie inbegrepen
€ 130 all-in tot 12 uur

Aperitief Champagne Laure D’Echarmes met feestelijk gezelschap

Tartaar van goudbrasem avocado, pompelmoes en bottarga
Tijgermelk ‘Ceviche style’, krokante quinoa
Señorío de Nava 2016 — Verdejo – Rueda — Spanje

Wilde heilbot met beenmerg, aardpeer en duxelles van gele stekelzwam
Waterkers en peterseliewortel
Oremus Mandolas 2015 — Furmint — Vega Sicilia, Tokaij — Hongarije

Terrine van kalfszwezerik en ganzenlever met hoorn des overvloed
Jus van gebrande ui en groene kool
Aluzé 2011 — Quinta do Pessegueiro, Douro doc — Portugal

Houtskooloven geroosterde hertenkalffilet met kroketje van de schouder
gevulde butternut pompoen met gedroogd fruit, spruitjes en knolselder
Elle de la Marzelle 2015 — Château La Marzelle — familie Sioen, Saint-Emilion — Frankrijk

Parade van koude en warme nagerechten
Selectie van Franse kaas

Mokka met zoete snoepjes

Na het Sint-Sylvestermenu vieren wij het nieuwe jaar met sfeervolle dansmuziek. Klokslag 12 uur heffen we opnieuw een glaasje champagne. Hoedjes, toeters en cotillons zorgen voor echte Nieuwjaarsstemming. In de vroege uurtjes serveren wij u nog krokante broodjes en hartige kreeftensoep.

Dit menu serveren wij U op 31 december om 19.00u.

Menu