Menu’s

Lunch Menu

Driegangen:

  • Voorgerecht
  • Keuze uit twee hoofdgerechten
  • Ofwel Franse kaas ofwel dessert

€ 32
€ 42 met passende wijn inbegrepen

Gastronomisch Menu

€ 54 vier gangen
+ € 19 met wijnarrangement “huiswijnen”

€ 65 vijf gangen
+ € 21 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 28 met wijnarrangement “Château & Domaine”

Degustatie Menu

Zesgangenmenu samengesteld met ingrediënten van het moment

€ 80 zes gangen
+ € 24 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 34 met wijnarrangement “Château & Domaine”

Voorbeeldmenu

  • Enkele hapjes ter verwelkoming
  • Tartaar van Blue Fin tonijn met Zeeuwse oester
    Sesamvinaigrette, koolrabi
    Madras curry mayonaise
  • Sint-Jakobsnoot in schaaldierenbouillon
    Mousseline van aubergine, gekonfijt buikspek en groene mini courgette
  • Gebakken zeebaarsfilet met kreeftenkorst, beukenzwam, jonge prei en emulsie van Nantua
  • Traag gegaarde wilde eend met Jona golden, Nyons olijven caramel en Cassis saus
  • Zwart poot kip met gesmolten ganzenlever
    Natuurjus, kleine girolles en bataat aardappelsoes met marjolein
  • Bordje van hoevekazen geselecteerd door kaasmeester-affineur Michel Van Tricht (suppl. € 12 / € 8 ipv dessert)
  • Palet van nagerechtjes met huisgemaakte vanille Bourbon roomijs

Zondaglunch

                          ’s middags uitsluitend op zon- en feestdagen

€ 49,50
4-gangen, maak uw keuze uit voorgerecht en hoofdgerecht

Tongscharfilets met zuiderse groentjes

Tartaar van kruidig gekookte kreeft met een kruidenslaatje

Terrine van ganzenlever met gekarameliseerd witloof

Korstgebakje met kalfszwezerik in krokant broodkruim en paddestoelen

Geroosterde gamba en Sint-Jakobsnoot met tagliolini van groentjes

Zes Marennes Oléron oesters

Salade van kalfszwezerik met navelsinaasappel en honingvinaigrette

Vis van de dag met gearomatiseerde emulsie van venusschelpen

Tongfilets met gebakken Sint-Jakobsnoten, Noordzeegarnalen en mousseline

Zeeduivel met bosuitjes en gekonfijte tomaat

Kabeljauw met jonge spinazie en Tierenteyn mosterdemulsie

Jonge hoeveparelhoen met groene kool, dragon en lardo di colonnata

Tournedos Limousin met paddenstoelen

Entrecote Limousin met bearnaisesaus

Kalfszwezerik met twee selders en champignonsaus

Texels lam, noot en bout, met groene groenten

Kwartels met bosui, bataat en jus van lavendel

Keuze uit onze desserten


Bediening en BTW inbegrepen

Menu