Hotel GeertsLees meer

Afhaal

 

 


Afhaal Weekend #25

Wij willen jullie van harte danken voor de deugddoende steun de voorbije moeilijke maanden. De afhaal weekends zijn een succes en helpen ons om verder te doen wat we zo graag doen: klanten gelukkig maken met lekkere gerechten!

Alles zal beter worden, daar geloven we heel sterk in.

We blijven elke week een lijst met afhaalgerechten voor jullie klaarstomen. Met volle moed trachten we alzo Hotel Geerts levend en wel door deze moeilijke periode te loodsen.

De nieuwe afhaalgerechten verschijnen wekelijks op dinsdag. Voor het volgende afhaalweekend kan u afhalen op zaterdag 24 en zondag 25 april telkens tussen 15u en 17u. Bestellen dient u ten laatste 1 dag vooraf, betalen via de site. Het aanbod is beperkt. Dus tijdig bestellen is de boodschap.

We bereiden alles goed en veilig voor zodat jullie zelf er weinig werk aan hebben en volop kunnen genieten. Een duidelijke handleiding zorgt voor een eenvoudige afwerking thuis. Zo kan u zelf in beperkte familiekring een heerlijke maaltijd op tafel toveren. Uiteraard werken we in onze keukens met de grootste zorg voor hygiëne. Ook bij het afhalen zullen we door correcte afhaaltijdstippen de veiligheid kunnen garanderen. Als iedereen zich aan de juiste afhaaltijd houdt, zal u niet in de rij moeten staan wachten.

Tot ziens in Westerlo!

Francis Geerts

BESTEL HIER

 


Afhaalgerechten  

zaterdag 24 – zondag 25 april 2021

Fingerfood – Tapas

Zeeuwse oesters 5/0 uit het Grevelingenmeer op schilferijs
 opengemaakt, verpakt in isolerende doos
per 3 stuks  12,00
Geglaceerde gevogelte reepjes
 pikant – zoet
6,50
Gegrilde courgette rolletjes met Noordzee krab
 shiso, yuzu en amandel, zuurdesem croutons (koud)
8,00
Homemade rillette van Duroc varken
 in een weckpot met geroosterd desembrood
per 150g 6,50
Gedroogde rundsentrecote Secreto n°7
 fijn gesneden met olijvenbrood  en opgelegde augurken
per 50g 7,00
Hummus van pastinaak met krokante pane carasau        – veggie –6,00

Voorgerechten

Kreeftensoep met ragout van kreeft11,50
Kempische asperges op z’n Vlaams met gekookte bbq ham 14,50/23,50
Kempische asperges met gemarineerde zalm en botersaus14,50/23,50
Buffel burrata met rode biet en kruidige king krab
 Mierikswortel en venkel
17,50
Buffel burrata met rode biet en gegrilde groenten              – veggie –
 Mierikswortel en venkel
12,50
Salade van kruidig gekookte kreeft, avocado en mango
 lichte madras curry vinaigrette
29,00
Terrine van ganzenlever met gelee van Pineau des Charentes
 Gekarameliseerde jonagolden
18,00

Hoofdgerechten

Ragout van Noordzeevis, garnalen en pijlinktvis
 in een schaaldieren velouté met fijne groenten, kriel aardappelen
29,50
Tarbotfilet met prei mousseline en bimi
  Kempense asperges en Tierenteynmosterd emulsie, kriel aardappel
36,00
Gebakken zeetong (400g) ‘meunière’
met citroen-boter en gemengd slaatje, frietjes (nog 1x te frituren)
32,00
Steak Tartare met gemengd slaatje
filet américain van vers gemalen rundvlees, frietjes (nog 1x te frituren)
19,50
Gebakken kalfszwezerik ‘Polignac’ met fijne groenten en champignons
 Knolselder en Kempense asperges, kroketten (nog te frituren)
27,50
Entrecôte van Kempisch kalf met dragonjus
 Romanesco en asperges, kroketten (nog te frituren)
32,00
Gepersilleerde lamskroon en traag gegaarde bout met diverseboontjes
 lamsjus met rozemarijn, aardappel-koolrabi gratin
29,00
Ossobuco met groentebrunoise
 tomatensaus en gremolata, penne 
25,00
Parelhoen ragout met krokante kalfszwezerik en asperges
 bruine grotchampignons, kroketten (nog te frituren)
28,00
Kruidige ratatouille met kokos-komkommer salsa                           – Veggie –
 Hasselback rode biet en portobello met cannellini bonen
19,00

Nagerechten

Dessert Orangerie8,00
Panna cotta van Bourbon vanille met rabarber
 pecannoten en citrusvruchten
10,00
Selectie van vijf hoevekazen ‘Van Tricht’14,50
Vers gedraaid roomijs 1L Mokka11,00
Vers gedraaid roomijs 1L Vanille11,00

Bubbels

Crémant D’Alsace, Brut – Domaine Rieflé, Pfaffenheim
 Gekoeld
 Druif: 50% Pinot Blanc, 50% Auxerrois
Bloemig en delicaat fruitig op de neus met tonen van brioche. Genereus in de mond, met fijne bubbels en een suikerdosering die discreet blijft. Bij Rieflé staat inmiddels de 6e generatie aan het roer. Het Wijnhuis is gestart in 1850. Momenteel zwaaien Annick en Jean-Claude Rieflé samen met hun twee zonen de scepter. De Crémant-percelen liggen over het algemeen op diepe, overwegend sedimentaire löss-gronden die zeer rijpe druiven produceren.
Perfect als aperitief, maar ook lekker bij vis en wit vlees.
22,00

Witte wijn

Mestizaje 2018, Spanje
 Druif: 70% Merseguera, Macabeu, Malvasia, Viognier – Domein: Mustiguillo – Regio: Tierra de Terrerazo DOP, Levante
19,00
Gran Autòcton 2017, Spanje
 Druif: Macabeu, Malvasia, Xarel.lo – Domein: Autòcton Celler – Regio: Catalunya
24,00

Rode wijn

Corimbo 2015, Ribera del Duero DO, Spanje
 Druif: Tinto Fino – Domein: Bodegas La Horra (Roda) – Regio: Castilla y Léon
29,50
Pont De Gassac 2017, Pays D’Hérault, Frankrijk
Druif: Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Grenache – Domein: Mas De Daumas-  Gassac – Regio: Languedoc-Roussillon
15,00

 

BESTEL HIER

 

Menu