Afhaal
Afhaal Weekend #25
Wij willen jullie van harte danken voor de deugddoende steun de voorbije moeilijke maanden. De afhaal weekends zijn een succes en helpen ons om verder te doen wat we zo graag doen: klanten gelukkig maken met lekkere gerechten!
Alles zal beter worden, daar geloven we heel sterk in.
We blijven elke week een lijst met afhaalgerechten voor jullie klaarstomen. Met volle moed trachten we alzo Hotel Geerts levend en wel door deze moeilijke periode te loodsen.
De nieuwe afhaalgerechten verschijnen wekelijks op dinsdag. Voor het volgende afhaalweekend kan u afhalen op zaterdag 24 en zondag 25 april telkens tussen 15u en 17u. Bestellen dient u ten laatste 1 dag vooraf, betalen via de site. Het aanbod is beperkt. Dus tijdig bestellen is de boodschap.
We bereiden alles goed en veilig voor zodat jullie zelf er weinig werk aan hebben en volop kunnen genieten. Een duidelijke handleiding zorgt voor een eenvoudige afwerking thuis. Zo kan u zelf in beperkte familiekring een heerlijke maaltijd op tafel toveren. Uiteraard werken we in onze keukens met de grootste zorg voor hygiëne. Ook bij het afhalen zullen we door correcte afhaaltijdstippen de veiligheid kunnen garanderen. Als iedereen zich aan de juiste afhaaltijd houdt, zal u niet in de rij moeten staan wachten.
Tot ziens in Westerlo!
Francis Geerts
BESTEL HIER
Afhaalgerechten
zaterdag 24 – zondag 25 april 2021
Fingerfood – Tapas
Zeeuwse oesters 5/0 uit het Grevelingenmeer op schilferijs opengemaakt, verpakt in isolerende doos | per 3 stuks 12,00 |
Geglaceerde gevogelte reepjes pikant – zoet | 6,50 |
Gegrilde courgette rolletjes met Noordzee krab shiso, yuzu en amandel, zuurdesem croutons (koud) | 8,00 |
Homemade rillette van Duroc varken in een weckpot met geroosterd desembrood | per 150g 6,50 |
Gedroogde rundsentrecote Secreto n°7 fijn gesneden met olijvenbrood en opgelegde augurken | per 50g 7,00 |
Hummus van pastinaak met krokante pane carasau – veggie – | 6,00 |
Voorgerechten
Kreeftensoep met ragout van kreeft | 11,50 |
Kempische asperges op z’n Vlaams met gekookte bbq ham | 14,50/23,50 |
Kempische asperges met gemarineerde zalm en botersaus | 14,50/23,50 |
Buffel burrata met rode biet en kruidige king krab Mierikswortel en venkel | 17,50 |
Buffel burrata met rode biet en gegrilde groenten – veggie – Mierikswortel en venkel | 12,50 |
Salade van kruidig gekookte kreeft, avocado en mango lichte madras curry vinaigrette | 29,00 |
Terrine van ganzenlever met gelee van Pineau des Charentes Gekarameliseerde jonagolden | 18,00 |
Hoofdgerechten
Ragout van Noordzeevis, garnalen en pijlinktvis in een schaaldieren velouté met fijne groenten, kriel aardappelen | 29,50 |
Tarbotfilet met prei mousseline en bimi Kempense asperges en Tierenteynmosterd emulsie, kriel aardappel | 36,00 |
Gebakken zeetong (400g) ‘meunière’ met citroen-boter en gemengd slaatje, frietjes (nog 1x te frituren) | 32,00 |
Steak Tartare met gemengd slaatje filet américain van vers gemalen rundvlees, frietjes (nog 1x te frituren) | 19,50 |
Gebakken kalfszwezerik ‘Polignac’ met fijne groenten en champignons Knolselder en Kempense asperges, kroketten (nog te frituren) | 27,50 |
Entrecôte van Kempisch kalf met dragonjus Romanesco en asperges, kroketten (nog te frituren) | 32,00 |
Gepersilleerde lamskroon en traag gegaarde bout met diverseboontjes lamsjus met rozemarijn, aardappel-koolrabi gratin | 29,00 |
Ossobuco met groentebrunoise tomatensaus en gremolata, penne | 25,00 |
Parelhoen ragout met krokante kalfszwezerik en asperges bruine grotchampignons, kroketten (nog te frituren) | 28,00 |
Kruidige ratatouille met kokos-komkommer salsa – Veggie – Hasselback rode biet en portobello met cannellini bonen | 19,00 |
Nagerechten
Dessert Orangerie | 8,00 |
Panna cotta van Bourbon vanille met rabarber pecannoten en citrusvruchten | 10,00 |
Selectie van vijf hoevekazen ‘Van Tricht’ | 14,50 |
Vers gedraaid roomijs 1L Mokka | 11,00 |
Vers gedraaid roomijs 1L Vanille | 11,00 |
Bubbels
Crémant D’Alsace, Brut – Domaine Rieflé, Pfaffenheim Gekoeld Druif: 50% Pinot Blanc, 50% Auxerrois Bloemig en delicaat fruitig op de neus met tonen van brioche. Genereus in de mond, met fijne bubbels en een suikerdosering die discreet blijft. Bij Rieflé staat inmiddels de 6e generatie aan het roer. Het Wijnhuis is gestart in 1850. Momenteel zwaaien Annick en Jean-Claude Rieflé samen met hun twee zonen de scepter. De Crémant-percelen liggen over het algemeen op diepe, overwegend sedimentaire löss-gronden die zeer rijpe druiven produceren. Perfect als aperitief, maar ook lekker bij vis en wit vlees. | 22,00 |
Witte wijn
Mestizaje 2018, Spanje Druif: 70% Merseguera, Macabeu, Malvasia, Viognier – Domein: Mustiguillo – Regio: Tierra de Terrerazo DOP, Levante | 19,00 |
Gran Autòcton 2017, Spanje Druif: Macabeu, Malvasia, Xarel.lo – Domein: Autòcton Celler – Regio: Catalunya | 24,00 |
Rode wijn
Corimbo 2015, Ribera del Duero DO, Spanje Druif: Tinto Fino – Domein: Bodegas La Horra (Roda) – Regio: Castilla y Léon | 29,50 |
Pont De Gassac 2017, Pays D’Hérault, Frankrijk Druif: Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Grenache – Domein: Mas De Daumas- Gassac – Regio: Languedoc-Roussillon | 15,00 |
BESTEL HIER