Afhaal


Beste klant

Het verlengde Hemelvaart weekend kondigt zich zomers aan. Een mooie gelegenheid om in beperkte familie of vriendenkring wat lekkers op de terrastafel te zetten. In de keuken van Hotel Geerts zullen wij een feestelijk 3 of 4 gangen menu, met hapje vooraf, klaarstomen zodat jullie zelf er weinig werk aan hebben en volop kunnen genieten.

Dit verfijnde menu is uitsluitend donderdag 21 mei en zondag 24 mei beschikbaar, af te halen tussen 11u30 en 14u30. Vrijdag 22 mei is er geen afhaal en zaterdag 23 mei zijn er onze “à la carte” afhaalgerechten te bestellen.

Bestellen dient u ten laatste 1 dag vooraf, betalen via de site. Het aanbod is beperkt. Dus tijdig bestellen is de boodschap.

Een duidelijke handleiding zorgt voor een eenvoudige afwerking thuis. Zo kan u zelf in beperkte familiekring een heerlijke maaltijd op tafel toveren.

Uiteraard werken we in onze keukens met de grootste zorg voor hygiëne. Ook bij het afhalen zullen we door correcte afhaaltijdstippen de veiligheid kunnen garanderen. Als iedereen zich aan de juiste afhaaltijd houdt, zal u niet in de rij moeten staan wachten.

BESTEL HIER


Afhaal “Hemelvaart Menu”
donderdag 21 en zondag 24 mei

Hapje: Kreeftensoep met Armagnac en dragon
Salade van Noordzee krab met mango en avocado
Curry vinaigrette en yuzu
Kafszwezerik met korenaren, doperwten en tuinbonen+ € 12,00
Citroentijm en kalfsjus
Tarbot met Westelse asperges en romanesco
Kervel emulsie en krielaardappelen
 of
Bout en koteletjes van Zeeuws lam met Westelse asperges en romanesco
rozemarijnjus en aardappel-koolrabi gratin
Panna cotta met rabarber en frambozen
crumble van pistaches

Te bestellen 1 dag vooraf
3-gangen menu met hapje € 46,00
4-gangen menu met hapje € 58,00

Fingerfood – Tapas

Gillardeau oester op schilferijsper 3 stuks € 9,00
opengemaakt, verpakt in isolerende doos
Gazpacho van San Marzano tomaat (veggie)per liter € 12,00
met komkommer, paprika en olijfcroutons
Geglaceerde gevogelte reepjes€ 6,50
pikant – zoet 
Ambachtelijk gerookte zalm€ 8,00
op broodtoast met ajuin en peterselie
Homemade rillette van Duroc varkenper 150g 6,50
in een weckpot met geroosterd desembrood
Gedroogde entrecôte Secreto Nr. 7per 50g 6,50
fijn gesneden vlees met huisingelegde augurk en zilverui


Afhaalgerechten
zaterdag 23 mei

Voorgerechten

Noordzee vissoep met garnalen€ 18,00
met tongfilet, griet en zeeduivel
Burrata met diverse tomaten en gegrilde groenten (veggie)€ 12,50
mierikswortel en venkel
Burrata met diverse tomaten en kruidige king krab€ 19,50
mierikswortel en venkel
Halve kreeft (van 750g) met twee sauzen€ 29,50
kruidig gekookt met salade
Salade van kreeft, avocado en mango€ 22,00
lichte madras curry vinaigrette

Hoofdgerechten

Steak Tartare van wit-blauw rundvlees met gemengd slaatje€ 19,50
eventueel met verse frietjes (nog af te bakken in friteuse)
Bout en kotelet van Zeeuws lam met Westelse asperges en romanesco€ 29,50
rozemarijnjus en koolrabi-aardappelgratin
Tarbot met Westelse asperges en romanesco€ 29,50
Kervelemulsie en krielaardappelen

Nagerechten

Dessert Orangerie€ 8,00
Panna cotta met rabarber en frambozen, crumble van pistaches€ 8,00
Selectie van vijf hoevekazen ‘Van Tricht’€ 14,50
Vers gedraaid roomijs 1L Stracciatella€ 11,00
Vers gedraaid roomijs 1L Vanille€ 11,00

Witte wijn

Châteauneuf Du Pape 2018, Frankrijk€ 29,00
Druif: Grenache, Clairette, Roussanne – Domein: La Bastide Saint Dominique – Regio: Rhône
Villa Angela 2018, Offida DOCG, Itali뀠15,00
Druif: Pecorino – Domein: Valenosi – Regio: Marche

Rode wijn

Aluzé 2013, Douro DOC, Portugal€ 19,50
Druif: Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz – Domein: Quita Do Pessegueiro – Regio: Porto
Pont De Gassac 2017, Pays D’Hérault, Frankrijk€ 15,00
Druif: Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Grenache – Domein: Mas De Daumas-Gassac – Regio: Languedoc-Roussillon

 

BESTEL HIER

 

Menu