Hotel GeertsLees meer

Afhaal


Afhaal Weekend #12

Wij wensen jullie een gezond en vreugdevol 2021! Ook willen we jullie van harte danken voor de deugddoende steun het voorbije moeilijke jaar. Alles zal beter worden, daar geloven we heel sterk in.

We blijven, ook na de feestdagen, elke week een lijst met afhaalgerechten voor jullie klaarstomen. Met volle moed trachten we alzo Hotel Geerts levend en wel door deze moeilijke periode te loodsen.

De nieuwe afhaalgerechten verschijnen wekelijks op dinsdag. Voor het volgende afhaalweekend kan u afhalen op zaterdag 23 en zondag 24 januari, telkens tussen 15u en 17u. Bestellen dient u ten laatste 1 dag vooraf, betalen via de site. Het aanbod is beperkt. Dus tijdig bestellen is de boodschap.

We bereiden alles goed en veilig voor zodat jullie zelf er weinig werk aan hebben en volop kunnen genieten. Een duidelijke handleiding zorgt voor een eenvoudige afwerking thuis. Zo kan u zelf in beperkte familiekring een heerlijke maaltijd op tafel toveren. Uiteraard werken we in onze keukens met de grootste zorg voor hygiëne. Ook bij het afhalen zullen we door correcte afhaaltijdstippen de veiligheid kunnen garanderen. Als iedereen zich aan de juiste afhaaltijd houdt, zal u niet in de rij moeten staan wachten.

Tot ziens in Westerlo!

Francis Geerts

BESTEL HIER

 


Afhaalgerechten  

zaterdag 23 – zondag 24 januari 2021

Fingerfood – Tapas

Zeeuwse oesters 4/0 uit het Grevelingenmeer op schilferijs
 opengemaakt, verpakt in isolerende doos
per 3 stuks  12,00
Geglaceerde gevogelte reepjes
 pikant – zoet
6,50
Zeeuwse mosselen ‘à la grecque’
 met tomaten chutney, zuurdesem croutons en peterselie (koud)
8,00
Homemade rillette van Duroc varken
 in een weckpot met geroosterd desembrood
per 150g 6,50
Paleta Iberico Bellota
 fijn gesneden met olijvenbrood ‘pan con tomate’
per 50g 7,00
Hummus van pastinaak met krokante pane carasau        – veggie –8,00

Voorgerechten

Kreeftensoep met ragout van kreeft11,50
Kort gebakken sint-jakobsnoten met Brasvar buikspek
 Grondwitloof, gepofte aardpeer en butternut pompoen
16,00/29,50
Buffel burrata met rode biet en kruidige king krab
 Mierikswortel en venkel
17,50
Buffel burrata met rode biet en gegrilde groenten              – veggie –
 Mierikswortel en venkel
12,50
Salade van kruidig gekookte kreeft, avocado en mango
 lichte madras curry vinaigrette
29,00
Terrine van ganzenlever met gelee van Pineau des Charentes
 Gekarameliseerde jonagolden
18,00

Hoofdgerechten

Ragout van Noordzeevis, mosselen en sint-jakobsnoot
 in een schaaldieren velouté met fijne groenten en garnalen, Charlotte aardappel
29,50
Deense kabeljauw met Noordzee garnalen
 citroen tijm emulsie en fijne groenten, Charlotte aardappel
26,00
Gebakken zeetong (400g) ‘meunière’
met citroen-boter en gemengd slaatje, frietjes (nog te frituren)
32,00
Gebakken kalfszwezerik ‘Polignac’ met fijne groenten en champignons
 Knolselder en girolles, kroketten (nog te frituren)
27,50
Entrecôte van Kempisch kalf met dragonjus
 Romanesco, Chantenay wortel en spruitjes, kroketten (nog te frituren)
22,00
Ossobuco met groentebrunoise
 tomatensaus en gremolata, penne 
25,00
Parelhoen ragout met krokante zwezeriken en aardpeer
 gele stekelzwam en schorseneren, gratin aardappel
26,00
Falafels met Chantenay wortel en dadels                           – Veggie –
 Portobello, gelakte aubergine en butternut pompoen
18,00

Nagerechten

Dessert Orangerie8,00
Pavlova met mandarijntjes en rode pompelmoes room10,00
Selectie van vijf hoevekazen ‘Van Tricht’14,50
Vers gedraaid roomijs 1L Mokka11,00
Vers gedraaid roomijs 1L Vanille11,00

Bubbels

Crémant De Bourgogne, Brut – Parigot
 Gekoeld
 aromatisch, licht, evenwichtigDe voor Bourgogne drie voornaamste druivenrassen tonen zich stuk voor stuk van hun beste kant: de rondeur en het aromaboeket van de Pinot Noir; de finesse van de Chardonnay en de speelse frisheid van de Aligoté. De verschillende herkomst van de druiven (Côte de Beaune, Côte de Nuits en Hautes Côte de Beaune) zorgt voor het perfecte evenwicht. De fruitige en discrete aroma’s maken deze crémant nóg verleidelijker. Ideaal bij het aperitief!
40% Pinot Noir, 40% Chardonnay, 20% Aligoté, deels op eiken vaten gerijpt.
25,00

Witte wijn

Mestizaje 2018, Spanje
 Druif: 70% Merseguera, Macabeu, Malvasia, Viognier – Domein: Mustiguillo – Regio: Tierra de Terrerazo DOP, Levante
19,00
Gran Autòcton 2017, Spanje
 Druif: Macabeu, Malvasia, Xarel.lo – Domein: Autòcton Celler – Regio: Catalunya
24,00

Rode wijn

Corimbo 2015, Ribera del Duero DO, Spanje
 Druif: Tinto Fino – Domein: Bodegas La Horra (Roda) – Regio: Castilla y Léon
29,50
Pont De Gassac 2017, Pays D’Hérault, Frankrijk
Druif: Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Grenache – Domein: Mas De Daumas-  Gassac – Regio: Languedoc-Roussillon
15,00

 

BESTEL HIER

 

Menu