Afhaal – Feestdagen 2020


Beste klant

Zoals het er nu naar uitziet zullen we de gezellige feestdagen “in ons kot” moeten vieren. Daarom stellen wij u de Geerts-Feest-Thuis-Box voor. U haalt hiermee op een relaxte manier een kerst- of Nieuwjaarsdiner -met alles er op en eraan- in huis.

In elke box vindt u het ultieme Kerstfeest of Oudjaar-Nieuwjaars Diner;

 

Zo dadelijk meer…

 

We blijven, ook na de feestdagen, elke week een lijst met afhaalgerechten voor jullie klaarstomen. Met volle moed trachten we alzo Hotel Geerts levend en wel door deze moeilijke periode te loodsen.

De nieuwe afhaalgerechten verschijnen wekelijks op dinsdag. Voor het zesde afhaalweekend kan u afhalen op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november, telkens tussen 16u en 18u. Bestellen dient u ten laatste 1 dag vooraf, betalen via de site. Het aanbod is beperkt. Dus tijdig bestellen is de boodschap.

We bereiden alles goed en veilig voor zodat jullie zelf er weinig werk aan hebben en volop kunnen genieten. Een duidelijke handleiding zorgt voor een eenvoudige afwerking thuis. Zo kan u zelf in beperkte familiekring een heerlijke maaltijd op tafel toveren. Uiteraard werken we in onze keukens met de grootste zorg voor hygiëne. Ook bij het afhalen zullen we door correcte afhaaltijdstippen de veiligheid kunnen garanderen. Als iedereen zich aan de juiste afhaaltijd houdt, zal u niet in de rij moeten staan wachten.

Tot ziens in Westerlo!

Francis Geerts

BESTEL HIER

 


Afhaalgerechten

vrijdag 27 – zaterdag 28 – zondag 29 november

Fingerfood – Tapas

Zeeuwse oesters 4/0 uit het Grevelingenmeer op schilferijs
 opengemaakt, verpakt in isolerende doos
per 3 stuks  12,00
Geglaceerde gevogelte reepjes
 pikant – zoet
6,50
Ambachtelijk gerookte zalm
 op broodtoast met ajuin en peterselie
8,00
Homemade rillette van Duroc varken
 in een weckpot met geroosterd desembrood
per 150g 6,50
Paleta Iberico Bellota
 fijn gesneden met olijvenbrood ‘pan con tomate’
per 50g 7,00

Voorgerechten

Kreeftensoep met ragout van kreeft11,50
Salade van gerookte zalm en buffel ricotta van Casa Maiano
 Mosterdsla en courgette
11,50
Kort gebakken sint-jakobsnoten met Brasvar buikspek
 Grondwitloof, gepofte aardpeer en butternut pompoen
16,00/29,50
Buffel burrata met rode biet en kruidige king krab
 Mierikswortel en venkel
17,50
Buffel burrata met rode biet en gegrilde groenten (veggie)
 Mierikswortel en venkel
12,50
Halve kreeft met twee sauzen
 Kruidig gekookt met salade
28,50
Terrine van ganzenlever met gelee van Pineau des Charentes
 Gekarameliseerde jonagolden
18,00

Hoofdgerechten

Ragout van Noordzeevis, mosselen en sint-jakobsnoot
 in een velouté met fijne groenten en garnalen, Charlotte aardappel
29,50
Grietfilet met prei mousseline en knolselder
 vadouvan emulsie en koolrabi, Charlotte aardappel
26,50
Gebakken zeetong (400g) ‘meunière’
met citroen-boter en gemengd slaatje, frietjes (nog te frituren)
32,00
Gebakken kalfszwezerik ‘Polignac’ met fijne groenten en champignons
 Knolselder en girolles, kroketten (nog te frituren)
27,50
Haantje in rode wijn
 met spekjes en champignons, kroketten (nog te frituren)
22,00
Fazantenborst met grondwitloof
 romige saus met groene peper en cognac, kroketten (nog te frituren)
26,00
Hazenrug met twee sausjes (voor 2 personen)
Veenbessen en cox appel, spruitjes en schorseneren, kroketten (nog te frituren)
59,00
Bbq kreeft met venkel en zachte curry   1/2 of 1/1
 Kreeft van 750g, selder en shiitake, fijne pasta  1/2 of 1/1
32,50/59,50
Aubergine dumplings “alla parmigiana” en verse buffel ricotta van Casa Maiano
Kalamata olijven en verse oregano, fijne pasta (veggie)
21,50

Nagerechten

Dessert Orangerie8,00
Zacht lopend chocoladetaartje met Doyenné peer en pecannoten10,00
Selectie van vijf hoevekazen ‘Van Tricht’14,50
Vers gedraaid roomijs 1L Mokka11,00
Vers gedraaid roomijs 1L Vanille11,00

Bubbels

Champagne Thévenet-Delouvin
 Gekoeld
Brut Prestige. Xavier en Isabelle zijn een jong wijnbouwerskoppel in het hart van de Marne vallei. Zij werken met respect voor natuur en product en veroverden verschillende labels van duurzame wijnbouw.
50% Meunier, 50% Chardonnay, deels op eiken vaten gerijpt.
26,50

Witte wijn

Châteauneuf Du Pape 2018, Frankrijk
 Druif: Grenache, Clairette, Roussanne – Domein: La Bastide Saint Dominique – Regio: Rhône
29,00
Gran Autòcton 2017, Spanje
 Druif: Macabeu, Malvasia, Xarel.lo – Domein: Autòcton Celler – Regio: Catalunya
24,00

Rode wijn

Corimbo 2015, Ribera del Duero DO, Spanje
 Druif: Tinto Fino – Domein: Bodegas La Horra (Roda) – Regio: Castilla y Léon
29,50
Pont De Gassac 2017, Pays D’Hérault, Frankrijk
Druif: Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Grenache – Domein: Mas De Daumas-  Gassac – Regio: Languedoc-Roussillon
15,00

 

BESTEL HIER

 

Menu