Afhaal


Beste klant

Hier eindigt (voorlopig) ons afhaal verhaal!

Een dubbel gevoel: enerzijds zijn we super blij dat we jullie terug in Hotel Geerts kunnen ontvangen, anderzijds nemen we afscheid van onze succesvolle “take-away” formule. Mijn zus Karin, mijn vrouw Katrien en ik deden dit met veel motivatie en plezier.

De voorbije weken was onze afhaaldienst een succes. Gelukkig! Daarom heel veel dank voor jullie fantastische steun en de deugddoende positieve reacties tijdens deze ongeziene “lockdown” periode.

Vanaf de eerste dag, post-lockdown, maandag 8 juni om 12u gaan onze deuren weer open om jullie op een veilige én gezellige manier te ontvangen. De klanten die nog wat afwachten, geen probleem, maar weet dat in onze ruime bistro of restaurant of onze nog ruimere tuin de tafels heel goed verspreid staan. Wij hebben ruimte en gezonde lucht.

We blijven uiteraard in onze keukens op een veilige manier werken en volgen zeer strikt de veiligheidsmaatregelen. Wij durven dan ook te rekenen op jullie medewerking om de sanitaire veiligheid van jullie zelf en ons personeel te garanderen.

Enkele regels:

Dank voor uw bereidwilligheid. Tot snel in Westerlo!

Francis Geerts en het volledige Hotel Geerts team

 

Menu