Hotel GeertsLees meer

Kerstmis Oudjaar 2022

 


 

Kerstmis 2022

€ 95
met aperitief, feestelijke hapjes, water en koffie
zonder passende wijn

€ 120
met aperitief, feestelijke hapjes, water en koffie
met passende wijn

Aperitief met feestelijk gezelschap
Crémant  De Bourgogne — Vitteaut-Alberti – brut, Blanc De Blancs

Carabineros carpaccio met bloedsinaas, bottarga en gepekelde radijs
Mosterdsla en rode biet
Sauvignon Blanc 2021 — Domaine Gibault  — Touraine ac, Loire — Frankrijk

Soep van butternut met kort gebakken sint-jakobsnoot en kastanje

Zeeduivelstaart in boter gegaard met gebruinde sponszwam
Gnocchi van pastinaak, koolrabi en gevogeltejus
Chardonnay 2020 — Domaine De Luc — Pays D‘Oc — Frankrijk

Jonge gefarceerde hoevekalkoen op hooi gebraden
Gevulde Cevennen ui, bbq knolselder en rode koolblad
Jus met groene peper
OF
Hertenkalf op hooi gebakken met veenbessen en gestoofd sterappeltje
Gevulde Cevennen ui, bbq knolselder en rode koolblad
Brecciarolo 2018 —montepulciano, sangiovese — Valenosi — Rosso Piceno doc, Marche  — Italië

Kerststronk van huisbereide roomijs van Bourbon vanille en chocoladeroom
Gemarineerde mandarijntjes en limoen merinque

Mokka met zoete snoepjes

 

Op 24 december om 18.30u
en op 25 december om 12.15u serveren wij
dit 5 gangen menu met een keuze tussen twee hoofdgerechten.

Keuze van het hoofdgerecht bij de reservatie meedelen.
Reserveren kan bij voorkeur via e-mail info@hotelgeerts.be of per telefoon 014/54 40 17

 


 

Sylvester Diner 2022

€ 125
aperitief en middernacht Champagne,
water en koffie inbegrepen

€ 165
aperitief en middernacht Champagne,
water, passende wijnen bij het diner en koffie inbegrepen

 

Aperitief Champagne Laure D’Echarmes met feestelijk gezelschap

Carabineros carpaccio met bloedsinaas, bottarga en gepekelde radijs
Mosterdsla en rode biet
Ghisu 2021 — Silvio Carta  — Vermentino di Gallura docg, Sardinië — Italië

Zeeduivelstaart in boter gegaard met gebruinde sponszwam
Gnocchi van pastinaak, koolrabi en gevogeltejus
Dragon 2021 — Luigi Baudana — G.D. Vajra — Langhe Bianco doc, Piëmonte — Italië

Grondwitloof, ganzenlever en zwarte pens
met wintertruffel en gepofte aardpeer
Urbezo Crianza 2018 — Solar de Urbezo — Cariñena do, Aragón — Spanje

Hertenkalf op hooi gebakken met veenbessen en gestoofd sterappeltje
Met hazencivet gevulde Cevennen ui, bbq knolselder en rode koolblad
Château L’Etoile De Salles 2019 — Lalande De Pomerol — Bordeaux — Frankrijk

Buffet met koude en warme desserten en roomijs
Selectie van kazen ‘Van Tricht’

Mokka met zoete snoepjes

 

Na het Sylvestermenu vieren wij het nieuwe jaar met sfeervolle muziek. Klokslag 12 uur heffen we opnieuw een glaasje champagne. Hoedjes, toeters en cotillons zorgen voor echte Nieuwjaarsstemming. Later in de Nieuwjaarsnacht serveren wij u nog een hartige kreeftensoep. Einde 2u.

Dit menu serveren wij U op 31 december om 19.00u.
Reserveren kan bij voorkeur via e-mail info@hotelgeerts.be of per telefoon 014/54 40 17

 

Menu