Hotel GeertsLees meer

Feestelijk


Valentijn

Aperitief vergezeld van tedere hapjes
Champagne Billecart-Salmon Brut Rosé

Tartaar van Kempisch kalf met Turnhoutse kaviaar
Mierikswortel, groene erwtasperge en yuzu
Saint-Andrieu 2017 — Rolle – Côtes De Provence — Frankrijk

* De eerste Kempense asperges en knolselder
Licht gerookte langoustine en schaaldieren emulsie
Montagny 1ier Cru Les Perrières 2017 — Chardonnay — François Berthenet — Bourgogne — Frankrijk

** Jonge skrei uit de Lofoten met aardpeer
Wintertruffel en schorseneer, beurre noisette
Montagny 1ier Cru Les Perrières 2017 — Chardonnay — François Berthenet — Bourgogne — Frankrijk

Noot en bout van Zeeuws lam met morieljes en wortelpeterselie
Boterraap en gekleurde wortel, lamsjus met rozemarijn
Algueira 2016 — Mencia — D.O. Ribeira Sacra – Galicia — Spanje

Chocolade 69% taart en praliné, gezouten karamel roomijs
Espuma van mango
Chez Jau 2010 – Rivesaltes Grenat – Vin doux naturel  — Frankrijk

Mokka en zoetigheden

Dit menu serveren wij U vrijdag 14 en zaterdag 15 februari vanaf 19.00u

€ 85,00 per persoon, 5-gangen, zonder dranken
 passende wijnen + € 35,00 per persoon
** € 70,00 per persoon, 4-gangen, zonder dranken
 passende wijnen + € 29,50 per persoon
*/** € 55,00 per persoon, 3-gangen, zonder dranken
 passende wijnen + € 22,50 per persoon


Reserveren kan bij voorkeur via e-mail info@hotelgeerts.be of per telefoon 014/54 40 17

Menu