Hotel GeertsLees meer

Kerstmis Oudjaar


 

Kerstmis 2019

€ 75 – * € 59
met aperitief Champagne Laure D’Echarmes,
feestelijke hapjes en koffie en snoepjes
zonder wijn

€ 99 – * € 78
met aperitief Champagne Laure D’Echarmes,
feestelijke hapjes en koffie en snoepjes
met passende wijn

 

Aperitief met feestelijk gezelschap
Champagne Laure D’Echarmes – brut

* Tartaar van gemarineerde zeebaarsfilet met citroentijm
koolrabi en Granny Smith, mierikswortel en red meat radijs
La Colombette 2018 — Pugibet — Béziers — Frankrijk

* Soep van eekhoorntjesbrood met licht gerookte eendenborst

Op vel gebakken snoekbaars met witte borlotti bonen en spitskool
peterselieolie en pimentón dulce
La Colombette 2018 — Pugibet — Béziers — Frankrijk

Jonge gefarceerde hoevekalkoen uit de oven
Gebrand grondwitloof, gepofte aardpeer, mousseline van butternut pompoen
OF
Nootjes van hertenkalf in korst van amandelchampignon
ragout met donkere Tongerlo
Gebrand grondwitloof, gepofte aardpeer, mousseline van butternut pompoen
Côtes Du Rhône Villages 2017 — La Bastide Saint Dominique — Frankrijk

Kerststronk van huisbereide roomijs van Bourbon vanille en chocoladeroom
Gemarineerde mandarijntjes en palmier koekje

Mokka met zoete snoepjes

 

Op 24 december om 19.30u
en op 25 december om 12.15u serveren wij
dit 5 gangen menu met als hoofdgerecht een keuze
tussen de traditionele opgevulde kalkoen (al vele jaren een topper!) en een wildgerecht.

Mits reservatie is op 24 december een ingekort, 3 gangen menu mogelijk.

Keuze van het hoofdgerecht bij de reservatie meedelen.
Reserveren kan bij voorkeur via e-mail info@hotelgeerts.be of per telefoon 014/54 40 17

 


 

Sylvester Diner 2019

REEDS VOLZET!

€ 105
aperitief en middernacht Champagne,
water en koffie inbegrepen

€ 145
aperitief en middernacht Champagne,
water, passende wijnen bij het diner en koffie inbegrepen

 

Aperitief Champagne Laure D’Echarmes met feestelijk gezelschap

Tartaar van gemarineerde zeebaarsfilet met citroentijm
koolrabi en Granny Smith, mierikswortel en red meat radijs

Grotte sul Mare 2018 — Trebbiano D’Abruzzo, Passerina – Carminucci — Falerio doc, Marche

Op vel gebakken snoekbaars met witte borlotti bonen en spitskool
peterselieolie en pimentón dulce

Rully 2017 —Chardonnay — Philippe Milan & Fils — Côte Châlonnaise — Frankrijk

Fazantenborst met kroketje kalfszwezerik
Zuurkool en schorseneren,  jus van fazant met jeneverbes

Morellino Di Scansano 2014 — Sangiovese, Alicante, Malvasia — Fattoria Le Pupille Toscana — Italië

Nootjes van hertenkalf in korst van amandelchampignon
ragout met donkere Tongerlo
Gebrand grondwitloof, gepofte aardpeer, mousseline van butternut pompoen

Marques Escriba 2014 — Monastrell, Tempranillo — Jumilla dop, Murcia — Spanje

Parade van koude en warme nagerechten
Selectie van Franse kaas

Mokka met zoete snoepjes

 

Na het Sylvestermenu vieren wij het nieuwe jaar met sfeervolle dansmuziek.
Klokslag 12 uur heffen we opnieuw een glaasje champagne. Hoedjes, toeters en cotillons zorgen voor echte Nieuwjaarsstemming. Later in de Nieuwjaarsnacht serveren wij u nog krokante broodjes en hartige kreeftensoep. Einde 3u.

Dit menu serveren wij U op 31 december om 19.00u.
Reserveren kan bij voorkeur via e-mail info@hotelgeerts.be of per telefoon 014/54 40 17

 

Menu