Menu’s
Bent U allergisch, meldt het ons.
De samenstelling van de gerechten en menu’s kan gewijzigd worden.
Lunch Menu
alle dagen, ’s middags tussen 12u en 14u, behalve op zondag
twee- of driegangen:
- Voorgerecht
- Keuze uit twee hoofdgerechten
- Dessert of Selectie ‘Van Tricht’ kaas
€ 35 twee gangen
€ 42 drie gangen
Gastronomisch Menu
vrijdag en zaterdag, alleen ’s avonds,
€ 62 vier gangen
+ € 23 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 39 met wijnarrangement “Château & Domaine”
€ 76 vijf gangen
+ € 28 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 46 met wijnarrangement “Château & Domaine”
Degustatie Menu
Zesgangenmenu samengesteld met ingrediënten van het moment
vrijdag en zaterdag, alleen ’s avonds
€ 88 zes gangen
+ € 33 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 53 met wijnarrangement “Château & Domaine”
Voorbeeldmenu
- Enkele hapjes ter verwelkoming
- Tartaar van Blue Fin tonijn met Zeeuwse oester
Sesamvinaigrette, koolrabi
Madras curry mayonaise - Sint-Jakobsnoot in schaaldierenbouillon
Mousseline van aubergine, gekonfijt buikspek en groene mini courgette - Gebakken zeebaarsfilet met kreeftenkorst, beukenzwam, jonge prei en emulsie van Nantua
- Traag gegaarde wilde eend met Jona golden, Nyons olijven caramel en Cassis saus
- Lende van Kempisch melkkalf met tuinbonen en boterbonen
Natuurjus met dragon, kleine girolles en bataat aardappelsoes met marjolein - Bordje van hoevekazen geselecteerd door kaasmeester-affineur Michel Van Tricht (suppl. € 12 / € 8 ipv dessert)
- Palet van nagerechtjes met huisgemaakte vanille Bourbon roomijs
Voorbeeld wijnarrangement
-
-
-
-
-
-
-
- Huiswijnen
Falerio ’16 — Saladini Pilastri, Falerio doc — Italië
El Gorú ’14 — Ego Bodegas, Jumilla dop — Spanje ’15 — Fiano, Malvasia — -
Bianco di Salento — Italië
- Château & Domaine
Amastuola ’15 — Fiano, Malvasia — Bianco di Salento — ItaliëMestizaje ’16 — Mersegueroa Viognier — Mustiguillo, El Terrarazo dop,
Levante — Spanje
Viña Urbezo ’15 — Solar de Urbez, — Cariñena do, Aragon — Spanje
Château Paloumey ’15 — Cru Bourgeois — Haut-Médoc — FrankrijkKapittelberg Adelblank ’14 — Domein Ten Kapittelberg, Herselt— België
- Château & Domaine
-
-
-
-
-
-
Zondaglunch
alleen mogelijk op zondag en feestdagen, ’s middags tussen 12u en 14u
€ 59,00
4-gangen, maak uw keuze uit voorgerecht en hoofdgerecht
VOORGERECHTEN
Zeetongfilet met koningskrab en fregola
Gebakken sint-jakobsnoot met geglaceerd buikspek
Salade van kreeft en mango met curryvinaigrette
Terrine van ganzenlever met gekarameliseerd witloof
Krokant gebakken kalfszwezerik met boschampignons
Vier Zeeuwse oesters uit Grevelingen
-
-
Catch of the day met gearomatiseerde emulsie van mosselen
HOOFDGERECHTEN
- Grietfilet met bbq bloemkool +€3
Kabeljauw met zuiderse groentjes en bimi, mosterdemulsie
Tournedos Angus met paddenstoelen
Entrecote Sashi met bearnaisesaus
Kalfszwezerik met twee selders en champignonsaus +€3
Hertenkalffilet Grand Veneur met wintergroenten +€4
Hazenpeper met appeltjes en veenbessen
Fazantenborst met grondwitloof en veenbessen
-
DESSERT
-
Keuze van nagerechten
Bediening en BTW inbegrepen