Menu’s

Bent U allergisch, meldt het ons.

De samenstelling van de gerechten en menu’s kan gewijzigd worden.

Lunch Menu

alle dagen, ’s middags tussen 12u en 14u, behalve op zondag
twee- of driegangen:

  • Voorgerecht
  • Keuze uit twee hoofdgerechten
  • Dessert of Selectie ‘Van Tricht’ kaas

€ 35 twee gangen
€ 42 drie gangen

Gastronomisch Menu

vrijdag en zaterdag, alleen ’s avonds,

€ 62 vier gangen
+ € 23 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 39 met wijnarrangement “Château & Domaine”

€ 76 vijf gangen
+ € 28 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 46 met wijnarrangement “Château & Domaine”

Degustatie Menu

Zesgangenmenu samengesteld met ingrediënten van het moment
vrijdag en zaterdag, alleen ’s avonds

€ 88 zes gangen
+ € 33 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 53 met wijnarrangement “Château & Domaine”

Voorbeeldmenu

  • Enkele hapjes ter verwelkoming
  • Tartaar van Blue Fin tonijn met Zeeuwse oester
    Sesamvinaigrette, koolrabi
    Madras curry mayonaise
  • Sint-Jakobsnoot in schaaldierenbouillon
    Mousseline van aubergine, gekonfijt buikspek en groene mini courgette
  • Gebakken zeebaarsfilet met kreeftenkorst, beukenzwam, jonge prei en emulsie van Nantua
  • Traag gegaarde wilde eend met Jona golden, Nyons olijven caramel en Cassis saus
  • Lende van Kempisch melkkalf met tuinbonen en boterbonen
    Natuurjus met dragon, kleine girolles en bataat aardappelsoes met marjolein
  • Bordje van hoevekazen geselecteerd door kaasmeester-affineur Michel Van Tricht (suppl. € 12 / € 8 ipv dessert)
  • Palet van nagerechtjes met huisgemaakte vanille Bourbon roomijs

Voorbeeld wijnarrangement

                • Huiswijnen
                         Falerio ’16 — Saladini Pilastri, Falerio doc — Italië
                         El Gorú ’14 — Ego Bodegas, Jumilla dop — Spanje ’15 — Fiano, Malvasia —
              •            Bianco di Salento — Italië
                • Château & Domaine
                  Amastuola ’15 — Fiano, Malvasia — Bianco di Salento — Italië
                  Mestizaje ’16 — Mersegueroa Viognier — Mustiguillo, El Terrarazo dop,
                  Levante — Spanje
                  Viña Urbezo ’15 — Solar de Urbez, — Cariñena do, Aragon — Spanje
                  Château Paloumey ’15 — Cru Bourgeois — Haut-Médoc — Frankrijk
                  Kapittelberg Adelblank ’14 — Domein Ten Kapittelberg, Herselt— België

Zondaglunch

alleen mogelijk op zondag en feestdagen, ’s middags tussen 12u en 14u

€ 59,00
4-gangen, maak uw keuze uit voorgerecht en hoofdgerecht

VOORGERECHTEN

Zeetongfilet met koningskrab en fregola
Gebakken sint-jakobsnoot met geglaceerd buikspek
Salade van kreeft en mango met curryvinaigrette
Terrine van ganzenlever met gekarameliseerd witloof
Krokant gebakken kalfszwezerik met boschampignons
Vier Zeeuwse oesters uit Grevelingen

  • TUSSENGERECHT
      • Catch of the day met jus van sjalotten

         

        HOOFDGERECHTEN

      • Grietfilet met bbq bloemkool +€3
        Kabeljauw met zuiderse groentjes en bimi, mosterdemulsie
        Tournedos Angus met paddenstoelen
        Entrecote Sashi met bearnaisesaus
        Kalfszwezerik met twee selders en champignonsaus +€3
        Eendenborst bigarade
        Kalfsfilet met witloof en dragonjus + €4
      • Parelhoen met gekarameliseerde jonagolden en cassis

    DESSERT

    • Keuze van nagerechten


      Bediening en BTW inbegrepen

    Menu