Menu’s

Bent U allergisch, meldt het ons.

De samenstelling van de gerechten en menu’s kan gewijzigd worden.

Lunch Menu

alle dagen, ‘s middags tussen 12u en 14u, behalve op zondag
twee- of driegangen:

  • Voorgerecht
  • Keuze uit twee hoofdgerechten
  • Dessert of Selectie ‘Van Tricht’ kaas

€ 35 twee gangen
€ 42 drie gangen

Gastronomisch Menu

vrijdag en zaterdag, alleen ‘s avonds,

€ 62 vier gangen
+ € 23 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 39 met wijnarrangement “Château & Domaine”

€ 76 vijf gangen
+ € 28 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 46 met wijnarrangement “Château & Domaine”

Degustatie Menu

Zesgangenmenu samengesteld met ingrediënten van het moment
vrijdag en zaterdag, alleen ‘s avonds

€ 88 zes gangen
+ € 33 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 53 met wijnarrangement “Château & Domaine”

Voorbeeldmenu

  • Enkele hapjes ter verwelkoming
  • Tartaar van Blue Fin tonijn met Zeeuwse oester
    Sesamvinaigrette, koolrabi
    Madras curry mayonaise
  • Sint-Jakobsnoot in schaaldierenbouillon
    Mousseline van aubergine, gekonfijt buikspek en groene mini courgette
  • Gebakken zeebaarsfilet met kreeftenkorst, beukenzwam, jonge prei en emulsie van Nantua
  • Traag gegaarde wilde eend met Jona golden, Nyons olijven caramel en Cassis saus
  • Lende van Kempisch melkkalf met tuinbonen en boterbonen
    Natuurjus met dragon, kleine girolles en bataat aardappelsoes met marjolein
  • Bordje van hoevekazen geselecteerd door kaasmeester-affineur Michel Van Tricht (suppl. € 12 / € 8 ipv dessert)
  • Palet van nagerechtjes met huisgemaakte vanille Bourbon roomijs

Voorbeeld wijnarrangement

      • Huiswijnen
               Falerio ’16 — Saladini Pilastri, Falerio doc — Italië
               El Gorú ’14 — Ego Bodegas, Jumilla dop — Spanje ’15 — Fiano, Malvasia —
    •            Bianco di Salento — Italië
      • Château & Domaine
        Amastuola ’15 — Fiano, Malvasia — Bianco di Salento — Italië
        Mestizaje ’16 — Mersegueroa Viognier — Mustiguillo, El Terrarazo dop,
        Levante — Spanje
        Viña Urbezo ’15 — Solar de Urbez, — Cariñena do, Aragon — Spanje
        Château Paloumey ’15 — Cru Bourgeois — Haut-Médoc — Frankrijk
        Kapittelberg Adelblank ’14 — Domein Ten Kapittelberg, Herselt— België

Zondaglunch

                          alleen mogelijk op zondag en feestdagen, ‘s middags tussen 12u en 14u

€ 55,00
4-gangen, maak uw keuze uit voorgerecht en hoofdgerecht

 

  • VOORGERECHTEN
  • Tongscharfilets met zuiderse groentjesTartaar van kruidig gekookte kreeft met een kruidenslaatje

    Terrine van ganzenlever met gekarameliseerd witloof

    Korstgebakje met kalfszwezerik in krokant broodkruim en paddestoelen

    Geroosterde gamba en Sint-Jakobsnoot met tagliolini van groentjes

    Zes Marennes Oléron oesters

    Salade van kalfszwezerik met navelsinaasappel en honingvinaigrette

  • TUSSENGERECHT
  • Vis van de dag met gearomatiseerde emulsie van venusschelpen

     

  • HOOFDGERECHTEN
  • Tongfilets met gebakken Sint-Jakobsnoten, Noordzeegarnalen en mousselineZeeduivel met bosuitjes en gekonfijte tomaat

    Kabeljauw met jonge spinazie en Tierenteyn mosterdemulsie

    Jonge hoeveparelhoen met groene kool, dragon en lardo di colonnata

    Tournedos Limousin met paddenstoelen

    Entrecote Limousin met bearnaisesaus

    Kalfszwezerik met twee selders en champignonsaus

    Texels lam, noot en bout, met groene groenten

    Kwartels met bosui, bataat en jus van lavendel

  • DESSERT
  • Keuze van nagerechten


    Bediening en BTW inbegrepen

  • Menu