Hotel GeertsLees meer

Valentijn

In een stemmig kader zal U kunnen genieten van dit met culinaire liefde samengestelde menu.

Wij verwelkomen U met enkele tedere hapjes bij het aperitief.


Carabineros carpaccio met bloedsinaas, bottarga en gepekelde radijs
Mosterdsla en rode biet
Maso Warth ’20 — Riesling Renano — Az. Francesco Moser — Trentino doc — Italië

* De eerste Kempense asperges en jonge prei
scheermessen uit Schotland
Maso Warth ’20 — Riesling Renano — Az. Francesco Moser — Trentino doc — Italië

** Jonge skrei uit de Lofoten met boerenkool
Wintertruffel en beurre noisette
Saint-Véran ’20 – Chardonnay — Château de Fuissé, Fam. Vincent — Bourgogne – Frankrijk

Kalfsfilet en krokante kalfszwezerik met morielen
ratatouille, gekonfijte sjalot
Château L’Etoile de Salles ’19 – Lalande De Pomerol – Bordeaux — Frankrijk

Bombe Ivoire chocolade gevuld met witte chocolade mousse en passievrucht
crazy nuts roomijs
Pedro Ximénez Cosecha 2019 – Ximénez-Spinola – do Jerez, Andalucia — Spanje

Mokka en zoetigheden

 

 

€ 88 per persoon, 5-gangen, zonder dranken
met passende wijnen + € 45 per persoon
**€ 76 per persoon, 4-gangen, zonder dranken
met passende wijnen + € 40 per persoon
*/**€ 62 per persoon, 3-gangen, zonder dranken
met passende wijnen + € 30 per persoon

Dit menu serveren wij U dinsdag 14 februari vanaf om 18.30u

Romantische overnachting in vier-sterren luxe kamer
met uitgebreid Champagne ontbijtbuffet: € 85,00 per persoon

 

 

Wij zijn specialist in het organiseren van familie diners, bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten. Verschillende zalen staan tot uw beschikking van 15 tot 150 personen.

Menu