Hotel GeertsLees meer

Valentijn

Wij verwelkomen U met een glas Billcart-Salmon Brut Rosé.
In een stemmig kader zal U kunnen genieten van dit met culinaire liefde samengestelde menu.

 

Aperitief vergezeld van tedere hapjes
Champagne Billecart-Salmon Brut Rosé

Hereford rundfilet gemarineerd in Butcher’s Gin, gerookte koffie en Jamaica peper
Zwarte look en structuren van selder en rode kool
Azisa ’16 — Grillo, Catarratto — Zisola-Mazzei, Sicilië — Italië

*De eerste Kempense asperges met hoeve-ei
Licht gerookte langoustines en schaaldierenemulsie
Azisa ’16 — Grillo, Catarratto — Zisola-Mazzei, Sicilië — Italië

**Jonge skrei uit de Lofoten met zalf van kervelwortel
wintertruffel en schorseneer
Côtes Du Rhône ’17 – Brunel De La Gardine– Frankrijk

Noot en bout van lam uit de Pyreneën met sojabonen en Mechelse bloemkool
Lamsjus met rozemarijn en aardappelsoes
Château Reynon ’15 – Denis Dubourdieu – Cadillac-Côtes de Bordeaux — Frankrijk

Ananas Tatin met mini Boule de Berlin en Bourbon vanille
Kruidige havermout sablé, lichte Yuzu room
Chez Jau ’10 – Rivesaltes Ambré – Vin doux naturel — Frankrijk

Mokka en zoetigheden

 

 

€ 99,00 per persoon, 5-gangen, Champagne aperitief, water en koffie inbegrepen
met passende wijnen + € 29,50 per persoon
**€ 84,00 per persoon, 4-gangen, Champagne aperitief, water en koffie inbegrepen
met passende wijnen + € 22,50 per persoon
*/**€ 69,00 per persoon, 3-gangen, Champagne aperitief, water en koffie inbegrepen
met passende wijnen + € 16,50 per persoon

Dit menu serveren wij U donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari vanaf om 19.00u

Romantische overnachting in vier-sterren luxe kamer
met uitgebreid Champagne ontbijtbuffet: € 75,00 per persoon

 

 

Wij zijn specialist in het organiseren van familie diners, bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten. Verschillende zalen staan tot uw beschikking van 15 tot 150 personen.

Menu