Hotel GeertsLees meer

Kerstmis Oudjaar 2024

 


 

Kerstmis 2024

€ 115
met aperitief, feestelijke hapjes, water en koffie
zonder passende wijn

€ 142
met aperitief, feestelijke hapjes, water en koffie
met passende wijn

 Aperitief met feestelijk gezelschap
Inferno — Montepertini – brut

Akami van geelvintonijn en gerookte paling
Jus van paarse shiso, gelakte aubergine en mosterdijs
Amigos Blanco 2023 — Viognier, Sauvignon Blanc — Torre De Barrreda — VDT De Castilla — Spanje

Consommé van eekhoorntjesbrood en fazant oude port

Op vel gebakken snoekbaars, bloemkool en hazelnootboter
Mousseline van kreeft en peterseliewortel
Amigos Blanco 2023 — Viognier, Sauvignon Blanc — Torre De Barrreda — VDT De Castilla — Spanje

Jonge gefarceerde hoevekalkoen
grondwitloof en spruiten, duxelles van gele stekelzwam
Jus met groene peper
OF
Gegrilde hertenkalffilet met veenbessen en gestoofd Gieser Wildeman peertje
grondwitloof en spruiten, duxelles van gele stekelzwam
‘Grand Veneur’ saus
Grès de Montpellier 2023 — Domaine Coste Moynier — Languedoc aop — Frankrijk

Kerststronk van huisbereide roomijs Madagascar vanille en chocoladeroom
Kletskop en gemarineerde mango

Mokka met zoete snoepjes

Op 24 december om 18.30u
en op 25 december om 12.15u serveren wij
dit 5 gangen menu met een keuze tussen twee hoofdgerechten.

Keuze van het hoofdgerecht bij de reservatie meedelen.
Reserveren kan uitsluitend via e-mail info@hotelgeerts.be.

 


 

Sylvester Diner 2024

€ 150
aperitief en middernacht Champagne,
water en koffie inbegrepen

€ 195
aperitief en middernacht Champagne,
water, passende wijnen bij het diner en koffie inbegrepen

 Aperitief Champagne Laure D’Echarmes met feestelijk gezelschap

Akami van geelvintonijn en gerookte paling
jus van paarse shiso, gelakte aubergine en mosterdijs
Ventidiciotto 2023 — Fiano, Chardonnay — Masserie Parlangeli — Salento igp, Puglia — Italië

Bourride van Noordzee vis, kreeft en jakobsnoot
fondant aardappel, aioli en gebrande ui
Chêne Saint-Louis 2021 — Sauvignon — Sancerre ac — Loire — Frankrijk

Fazantenborst met aardpeer, kroketje van de billen met wintertruffel
peterseliewortel en jus van fazant
Nebbiolo 2022 — G.D. Vajra — Langhe Rosso doc, Piëmonte — Italië

Polderhazenrug houtskooloven gegrild
Hazenpeper volgens senator Couteaux met gebakken een ganzenlever
gekarameliseerde jonagolden en veenbessen
grondwitloof en spruiten, duxelles van gele stekelzwam
La Fleur Laroze 2016 — Famille Meslin — Saint-Emilion Grand Cru — Frankrijk

Buffet met koude en warme desserten en roomijs
Selectie van kazen ‘Van Tricht’

Mokka met zoete snoepjes

Na het Sylvestermenu vieren wij het nieuwe jaar met sfeervolle muziek. Klokslag 12 uur heffen we opnieuw een glaasje champagne. Hoedjes, toeters en cotillons zorgen voor echte Nieuwjaarsstemming. Later in de Nieuwjaarsnacht serveren wij u nog een hartige kreeftensoep. Einde 2u.

Dit menu serveren wij U op 31 december om 19.00u.
Reserveren kan uitsluitend via e-mail info@hotelgeerts.be.

Overnachten kan op 24/12 en op 31/12. €170 voor tweepersoonskamer met uitgebreid buffetontbijt.

 

Menu