Hotel GeertsLees meer

Kerstmis Oudjaar 2023

 


 

Kerstmis 2023

€ 105
met aperitief, feestelijke hapjes, water en koffie
zonder passende wijn

€ 132
met aperitief, feestelijke hapjes, water en koffie
met passende wijn

5-gangen menu met keuze van het hoofdgerecht

Aperitief met feestelijk gezelschap


Gebrande en gemarineerde roodbaars met vijgen, amandel en venkel
Ponzu en bieslookschuim
 –

Consommé van ossenstaart en oude madeira met kastanje en peterseliewortel

Millefeuille van knolselder, wintertruffel en boschampignons
gekonfijte eendenbout en licht gerookte ganzenlever
 –

Jonge gefarceerde hoevekalkoen op hooi gebraden
mousseline van aardpeer, romige schorseneren en rode kool
Jus met groene peper
OF
Hertenkalf op hooi gebakken met veenbessen en gestoofd sterappeltje
mousseline van aardpeer, romige schorseneren en rode kool
Jus met groene peper
 –

Kerststronk van huisbereide roomijs van Bourbon vanille en chocoladeroom
Gekarameliseerde ananas en baba met Don Papa rhum

Mokka met zoete snoepjes

 

 

Op 24 december om 18.30u
en op 25 december om 12.15u serveren wij
dit 5 gangen menu met een keuze tussen twee hoofdgerechten.

Keuze van het hoofdgerecht bij de reservatie meedelen.
Reserveren kan uitsluitend via e-mail info@hotelgeerts.be.

 


 

Sylvester Diner 2023

€ 140
aperitief en middernacht Champagne,
water en koffie inbegrepen

€ 185
aperitief en middernacht Champagne,
water, passende wijnen bij het diner en koffie inbegrepen

5-gangen menu

Aperitief Champagne Laure D’Echarmes met feestelijk gezelschap

Gebrande en gemarineerde roodbaars met vijgen, amandel en venkel
Ponzu en bieslookschuim
 —

Brioche met kruidige kreeft, sint-jakobsnoot en macha
sojabonen en schaaldierenbearnaise
— 

Millefeuille van knolselder, wintertruffel en boschampignons
gekonfijte eendenbout en licht gerookte ganzenlever


Hertenkalf op hooi gebakken met veenbessen en gestoofd sterappeltje
mousseline van aardpeer, romige schorseneren en rode kool
Jus met groene peper


Buffet met koude en warme desserten en roomijs
Selectie van kazen ‘Van Tricht’

Mokka met zoete snoepjes

 

Na het Sylvestermenu vieren wij het nieuwe jaar met sfeervolle muziek. Klokslag 12 uur heffen we opnieuw een glaasje champagne. Hoedjes, toeters en cotillons zorgen voor echte Nieuwjaarsstemming. Later in de Nieuwjaarsnacht serveren wij u nog een hartige kreeftensoep. Einde 2u.

Dit menu serveren wij U op 31 december om 19.00u.
Reserveren kan uitsluitend via e-mail info@hotelgeerts.be.

Overnachten kan op 24/12 en op 31/12. €170 voor tweepersoonskamer met uitgebreid buffetontbijt.

 

Menu